QuickScan
Snel inzicht
In uw bedrijf

Problemen door de Coronacrisis?

bloc.svg

De coronacrisis is voor veel ondernemers misschien wel hun ondergang! Terwijl de overheid aardig wat steun geeft, is dit vaak niet genoeg om door te blijven gaan. Haal ik de volgende maand nog, kan ik de lasten betalen, moet ik faillissement aanvragen?

Als u hieraan denkt is het hoog tijd om een Crisismanager in te schakelen. Om snel en goed inzicht te krijgen in uw onderneming, hebben wij een QuickScan ontwikkeld waarbij wij de status van uw bedrijf in financiële, bedrijfsorganisatorische en juridische zin doorlichten.

Binnen 24 uur kunnen wij een direct advies geven voor het volgende;

              • Welke bedreigingen en kansen doen zich voor op kort termijn
              • De mogelijkheid bekijken van voortzetting van uw onderneming
              • Bekijken van een crediteurenakkoord op zeer kort termijn
              • Voorbereiding en begeleiden van een doorstart
              • Begeleiding naar een eventuele faillissement
              • Financiering behoefte

Wacht niet langer en neem met ons contact op. Wij zijn direct bereikbaar voor u. 

WAAROM KIEST U ONS?

Hoog slagingsperscentage

Wij hebben een slagingspercentage van ruim 80%. Dit betekent dat zeker 8 op de 10 bedrijven die wij helpen het overleven!

Snel schakelen zit in ons bloed

Om een crisis af te wenden is het van groot belang om snel te handelen. Onze crisismanagers zitten nooit stil!

Groot netwerk

Ons netwerk van advocaten, accountants, specialisten, coaches en adviseurs zorgen dat wij op veel vlakken kunnen ondersteunen!

ONZE RESULTATEN IN CIJFERS

> 0
AAN FINANCIERING BIJ ELKAAR GEBRACHT
> 0
REGELINGEN GETROFFEN
> 0
cliënten
> 0 %
SLAGINGSPERCENTAGE

ONZE CLIËNTEN

Vanwege ziekte kon ik tijdelijk niet meer werken. Hierdoor bleven de kosten wel doorlopen, maar kwamen er geen inkomsten meer binnen. De crisismanager nam direct contact op met mijn schuldeisers, sprak regelingen af en verhoogde mijn hypotheek zodat ik met een gerust hart aan mijn herstel kon werken. Na 6 maanden was ik volledig hersteld en kon ik de schade in gaan halen!

MAARTEN S. — stucadoor

Vanwege corona moest ik mijn schoonheidssalon sluiten. Omdat de salon aan huis was kwam ik voor de meeste regelingen niet in aanmerking. Echter had ik wel een verplichte afname van mijn leveranciers, liepen de kosten voor de lease van mijn apparatuur door en moest ik daarnaast natuurlijk ook nog gewoon mijn eigen vaste lasten blijven betalen. Via MKB Crisis Managers werd er een financiering geregeld bij ZLF, kreeg ik een aanvullende uitkering en heb ik nu de ruimte om te wachten tot de deuren weer open mogen!

MARIA K. — eigenaresse schoonheidssalon