DREIGEND
FAILLISSEMENT
BETEKENT ACTIE!
WIJ BIEDEN
DIRECT HULP!

Juist in deze tijd van gevaar zijn wij er voor u!

head.svg

Bij het ondernemen hoort helaas ook af en toe een risico nemen. Dit maakt het zeker niet makkelijk met deze coronacrisis! Er doen zich wellicht situaties voor waar u zelf niets aan kunt doen. Het is dan ook belangrijk dat er nu snel actie ondernomen wordt om uw onderneming uit dit gevaar te halen. Dat doen wij door direct te schakelen, te communiceren en alles eraan te doen om dit dreigend faillissement te voorkomen.

Dat is ons vak! Juist in deze tijd van gevaar zijn wij er voor u. Geen emotie, maar de zaken nu regelen!

Een dwangakkoord met uw schuldeisers

Ook kunnen wij een flexibele regeling d.m.v. een dwangakkoord met  uw schuldeisers regelen.

Zonder dat er een gerechtelijke procedure over gevoerd hoeft te worden, dus vaak sneller en goedkoper. Wij kunnen u helpen een onderhands akkoord aan te bieden aan uw schuldeisers. Schuldeisers die niet instemmen met het aanbod, kunnen nu toch aan het akkoord worden gebonden als de besluitvorming over de inhoud van het akkoord aan bepaalde eisen voldoet. Dit wordt ook wel een dwangakkoord genoemd. Er is dus een mogelijkheid om zonder faillissement een dwangakkoord aan uw schuldeisers aan te bieden.

Wij helpen u hier graag bij!

WAAROM KIEST U ONS?

Hoog slagingsperscentage

Wij hebben een slagingspercentage van ruim 80%. Dit betekent dat zeker 8 op de 10 bedrijven die wij helpen het overleven!

Snel schakelen zit in ons bloed

Om een crisis af te wenden is het van groot belang om snel te handelen. Onze crisismanagers zitten nooit stil!

Groot netwerk

Ons netwerk van advocaten, accountants, specialisten, coaches en adviseurs zorgen dat wij op veel vlakken kunnen ondersteunen!

ONZE RESULTATEN IN CIJFERS

> 0
AAN FINANCIERING BIJ ELKAAR GEBRACHT
> 0
REGELINGEN GETROFFEN
> 0
cliënten
> 0 %
SLAGINGSPERCENTAGE

ONZE CLIËNTEN

Vanwege ziekte kon ik tijdelijk niet meer werken. Hierdoor bleven de kosten wel doorlopen, maar kwamen er geen inkomsten meer binnen. De crisismanager nam direct contact op met mijn schuldeisers, sprak regelingen af en verhoogde mijn hypotheek zodat ik met een gerust hart aan mijn herstel kon werken. Na 6 maanden was ik volledig hersteld en kon ik de schade in gaan halen!

MAARTEN S. — stucadoor

Vanwege corona moest ik mijn schoonheidssalon sluiten. Omdat de salon aan huis was kwam ik voor de meeste regelingen niet in aanmerking. Echter had ik wel een verplichte afname van mijn leveranciers, liepen de kosten voor de lease van mijn apparatuur door en moest ik daarnaast natuurlijk ook nog gewoon mijn eigen vaste lasten blijven betalen. Via MKB Crisis Managers werd er een financiering geregeld bij ZLF, kreeg ik een aanvullende uitkering en heb ik nu de ruimte om te wachten tot de deuren weer open mogen!

MARIA K. — eigenaresse schoonheidssalon