SCHULDEN
SANEREN
VOOR UW
ONDERNEMING!

Schulden saneren betekent kort gezegd: Een faillissement voorkomen!

lamp.svg

Crediteuren die uitbesteden aan incassobureaus (of erger nog, naar deurwaarders), Belastingdienst die hard doorpakt en vaak ook nog leveranciers die niet meer willen leveren. In de meeste gevallen zijn er achterstanden bij de bank of een financier. Dan word het wel moeilijk gemaakt om nog te ondernemen.

Naast dat wij de directe problemen eruit halen maken wij een liquiditeitsprognose om inzicht te krijgen in de schuldenlast. Het doel is om deze te kunnen saneren, zodat het past in uw financiën van uw onderneming.  Wij maken geen afspraken die u niet kunt nakomen.

Wij gaan voor resultaat!

Uw voordeel is dat wij al vele jaren werken met de bekende incassobureaus, deurwaarders en banken. Zij weten dat als wij een regeling voorstellen deze ook nagekomen wordt.  

Wij hebben geen lange wachttijden en komen gelijk voor

u in actie!


WAAROM KIEST U ONS?

Hoog slagingsperscentage

Wij hebben een slagingspercentage van ruim 80%. Dit betekent dat zeker 8 op de 10 bedrijven die wij helpen het overleven!

Snel schakelen zit in ons bloed

Om een crisis af te wenden is het van groot belang om snel te handelen. Onze crisismanagers zitten nooit stil!

Groot netwerk

Ons netwerk van advocaten, accountants, specialisten, coaches en adviseurs zorgen dat wij op veel vlakken kunnen ondersteunen!

ONZE RESULTATEN IN CIJFERS

> 0
AAN FINANCIERING BIJ ELKAAR GEBRACHT
> 0
REGELINGEN GETROFFEN
> 0
cliënten
> 0 %
SLAGINGSPERCENTAGE

ONZE CLIËNTEN

Vanwege ziekte kon ik tijdelijk niet meer werken. Hierdoor bleven de kosten wel doorlopen, maar kwamen er geen inkomsten meer binnen. De crisismanager nam direct contact op met mijn schuldeisers, sprak regelingen af en verhoogde mijn hypotheek zodat ik met een gerust hart aan mijn herstel kon werken. Na 6 maanden was ik volledig hersteld en kon ik de schade in gaan halen!

MAARTEN S. — stucadoor

Vanwege corona moest ik mijn schoonheidssalon sluiten. Omdat de salon aan huis was kwam ik voor de meeste regelingen niet in aanmerking. Echter had ik wel een verplichte afname van mijn leveranciers, liepen de kosten voor de lease van mijn apparatuur door en moest ik daarnaast natuurlijk ook nog gewoon mijn eigen vaste lasten blijven betalen. Via MKB Crisis Managers werd er een financiering geregeld bij ZLF, kreeg ik een aanvullende uitkering en heb ik nu de ruimte om te wachten tot de deuren weer open mogen!

MARIA K. — eigenaresse schoonheidssalon